Onze federatie is sedert vorig jaar een vaste partner van het Fonds Emilie Leus. Samen willen we via diverse preventieacties vermijden dat mensen zich in het verkeer begeven met teveel alcohol in het lichaam en hierdoor ongevallen veroorzaken.

Op Paasmaandag 22 april 2019 organiseert het Fonds met al haar partners een Benefietloop te Drongen bij Gent. Je kan 3,5 of 10 km lopen of 5 km wandelen. Nadien is er een fantastische BBQ. Meer details leest u hier  https://www.fondsemilieleus.be/10000-for-emilie. De eerste 10 inschrijvingen kunnen gratis deelnemen.

Door in groep aanwezig te zijn kunnen we een geweldig statement maken. Een inschrijving kost 25€. Maar als één van de hoofdsponsors van het event kunnen wij de eerste 10 inschrijvingen gratis aanbieden. Loop of stap je met ons mee? Laat het ons uiterlijk op 12 april weten via email aan info@vinumetspiritus.be  met naam en voornaam van de deelnemers. Gelieve uw voorkeur voor de maaltijd aan te duiden : BBQ vlees, BBQ veggie of koude visschotel.